Nieuws

EKKO zoekt voor de komende jaren een bestuurslid die vanuit bewezen ervaring en netwerk voor de directie een sparringpartner is op het gebied van organisatie- ontwikkeling en vrijwilligersbeleid. Kijk voor meer informatie bij de vacatures.

Het vernieuwde eetcafé is inmiddels al een tijdje open en (niet geheel stiekem) zijn we trots op de ontwikkeling daar. Daarom willen we jullie graag uitnodigen om deze make-over te komen bekijken en proeven.
Voor €25 kan je (op geselecteerde dagen) in februari samen met je beste partner/beste vriend/beste opa/beste oma bij ons komen eten.
Mits je wel een online ticket besteld, waarmee je direct een reservering plaatst.
Wat we deze maand serveren, dat lees je hier.

We hebben maar liefst 3 shows in ACU staan in februari. Om dit heugelijke feit niet onopgemerkt voorbij te laten gaan bedachten wij een actie: 3voor€12. Bezoek de volgende drie ACU shows voor maar €12 (in plaats van €23)!

08/02 The Proper Ornaments + Beat Mark
15/02 45ACIDBABIES + Het Universumpje
22/02 Hockey Dad + Orange Maplewood

Dit wil je niet missen, toch? Let op; er zijn maar enkele kaarten van deze acties beschikbaar, dus wees er snel bij! Koop je FebruACU deal hier.

De komende dagen bezoeken we Eurosonic/Noorderslag 2017. Kan jij er niet bij zijn, of zie je daar iets wat je nog een keer wil zien? In EKKO spelen binnenkort enkele acts die ook in het blokkenschema van #ESNS17 staan:

Crying Boys Cafe (26/01)
Klangstof (16/02)
The Mysterons (25/02)
ESNS 3voor12 sessie
Death Alley (09/03)
3voor12 recensie
Roosevelt (28/03)

Zie je door het bomen het bos niet meer? We maakten een Spotify-playlist, voor als je naar #ESNS17 gaat: luisteren maar.

Kerst komt eraan, jongens. We bedachten een pakket. Leuk om te geven aan je vriend, vriendin, oom of kerstliefde: het EKKO-kerstpakket. Voor €20,- krijg je een pakket met:
• Jaarkalender (a1, gezeefdrukt) die we hebben gemaakt samen met The Things We Are en Klijs&Boon;
• EKKO-patch, voor op een tas, broek, spijkerjas of kat;
• Toegang (+1 voor extra warmte) tot een show naar keuze uit een selectie die we hebben samengesteld:
- 23.12 Canshaker Pi & Pip Blom
- 30.12 St Tropez
- 10.01 Camera
- 26.01 La Corneille
- 05.02 Cian Nugent

Het kerstpakket bestel je online via deze link. We nemen vervolgens contact met je op om het pakket op te komen halen.

Fijne feestdagen!

Afspraken, dates en verjaardagen in één prachtig overzicht.

Wil je het nieuwe jaar stijlvol en ongestructureerd gestructureerd beginnen? Dan is de jaarkalender van EKKO en Klijs&Boon met illustraties van The Things We Are het perfecte (kerst)cadeau voor jezelf (of iemand anders, natuurlijk).

De traditionele jaarkalender heeft een make-over gekregen. Deze bestaat uit 12 losse beelden die er samen voor zorgen dat je zin hebt om je hele jaar vol te plannen, gedrukt op A1-formaat.

De jaarkalender is handgedrukt en komt in een beperkte oplage van 100 stuks. Dus ben je op zoek naar een perfect, exclusief kado voor jezelf of iemand anders? Een kado waarmee je je plannen en verjaardagen voor het komend jaar een stijlvolle plek kunt geven? Dan is deze jaarkalender onze kadotip. Voor €19,50 haal je 'm in huis.

De jaarkalender is fysiek te koop bij Klijs&Boon (Voorstraat 44) en aan de cafe-bar van EKKO.

Online kan je hem kopen in de webshop van The Things We Are: Klik hier.

Nog een leuk cadeau nodig maar geen idee wat? Misschien weten wij wel wat. Dit jaar hebben we patches, shirts en binnenkort weer een jaarkalender! Alles vormgegeven door The Things We are. Geweldig toch <3.

EKKO Bemuurde Weerd WZ 3 3513 BH Utrecht
T: 030 231 7457 E: