Vrijwilligers

EKKO is altijd op zoek naar toegewijde vrijwilligers voor o.a. in de keuken, achter de bar, bij licht en op de promo-afdeling.

Vrijwilligers

Altijd al willen weten hoe het er aan toe gaat binnen EKKO? Wil je meedraaien in een leuk team en groeien in een aantal vaardigheden? Word dan vrijwilliger bij EKKO!

We behandelen je goed
Als EKKO-vrijwilliger krijg je een medewerkerspas, waarmee je zo goed als onbeperkt naar onze concerten en dansavonden mag. Daarnaast mag je twee keer in de maand één van je vrienden op de gastenlijst zetten. We organiseren een paar keer per jaar gezellige, ongedwongen vrijwilligersfeestjes en werken we mee op verschillende festivals. Wil je jezelf ontwikkelen, vind je het leuk om andere mensen te ontmoeten die ook verzot zijn op muziek en mee te draaien met een van de leukste podia van Utrecht? We ontvangen je met open armen.

Lichttechnici
We zoeken vrijwilligers met een passie voor muziek, maar ook voor licht. We leiden je op zodat je zelf later je eigen ontwerpen kan maken bij dance-avonden, concerten en andere activiteiten. Stuur een mailtje naar [email protected] als dit je wat lijkt!

Flyeraars
Voor het verspreiden van flyers en posters voor EKKO-producties zijn we altijd wel op zoek naar vrijwilligers. Dit is op te splitsen in flyeren bij concerten die voor EKKO relevant zijn, zoals in Tivoli, dB's of de Melkweg. Anderzijds gaat dit om het verspreiden van flyers op verschillende locaties door de Utrechtse binnenstad. Beide is niet noodzakelijk, als één van de twee je voorkeur heeft, is dit ook goed. Mocht je dit leuk lijken, stuur dan een mailtje naar [email protected] of bel naar 030 231 7457 en vraag naar Feike, dan komt alles in orde.

Barpersoneel
EKKO is altijd op zoek naar vrijwilligers die ons barteam kunnen versterken! Als barvrijwilliger werk je drie diensten per maand, waarvan twee avonddiensten & één nachtdienst. Geen ervaring? Geen zorgen! Je krijgt van ons een bartraining zodat je niet geheel onbeslagen ten ijs komt. Meld je aan als vrijwilliger door een mailtje te sturen naar [email protected] of te bellen naar 030 231 7457 en naar Feike te vragen.

Koks
EKKO Eetcafe is op zoek naar vrijwillgers die minimaal driemaal per maand ons eethuisteam willen komen versterken. Heb je affiniteit met vegetarisch koken en heb je interesse om ook zelf maaltijden samen te stellen of te bedenken, stuur dan een mailtje naar [email protected] of bel naar 030 231 7457 en vraag naar Feike.

Stadsronde
Voor het verspreiden van maandladders, posters en flyers door de stad zoeken we vrijwilligers. Tijdens zo'n stadsronde ga je langs collega-podia, cafe's en winkels. Hier hang je dan een poster op en/of leg je wat flyers neer. Lijkt het je leuk om één a twee keer in de maand een rondje door de stad te maken en daarmee EKKO te promoten en helpen, dan zijn we op zoek naar jou! Stuur een mailtje naar [email protected] of bel naar 030 231 7457 en vraag naar Feike, en wie weet maak jij binnenkort deel uit van het EKKO-promotieteam!

Interesse
Interesse in één van de bovengenoemde functies? Stuur een mailtje of bel 030 23 17 457.

EKKO Bemuurde Weerd WZ 3 3513 BH Utrecht
T: 030 231 7457 E: